+
Lukk søk

Søk blant våre produkter

Prosjekter

Scroll ned for å se våre nyeste prosjekter

Prosjekt bilde
Prosjekt bilde

Taki /Drammen

Ebano har levert et moderne og tilpasset gatekjøkken, storkiosk og fastfood sted. Dette var før et apotek, men er nå gjort om til gatekjøkkenet Taki.

Gatekjøkkenet er nå helrenovert. Vi har benyttet to dobbeldekkere, belteovner og en snurrende pizzaovn; alt for pizza. I tillegg har vi levert grilllinje som bla. består av elektrisk lavasteinsgrill der det lages flammer når du steker mat. Ebano har også levert frityr, vannbad, pizzautruller. Det er satt opp vaskelinje, med både hette oppvaskmaskin og med/under benk oppvaskmaskin. Vi har levert fettutskiller med eget avsug. Alt av ventilasjoner, ventrilasjonshetter med UV og filter har vi også kommet med. Vi har levert kjøl og fryserom, hvor man går gjennom kjølerommet til fryserommet.

Alle overflater i lokalet er behandlet og levert av oss. Vi har lagt fliser, støpt gulv, levert rør og elektro. Malt alle overflater, montert ny hygienehimling, byttet alle lys, og led-lysplater, pluss dekorbelysning. Vi har bygd toaletter til gjestene, kontor, dusj og garderobe. All interiør, inkl. salgdisken, benker og bord er produsert av Ebano i Drøbak.

Prosjekt bilde
Prosjekt bilde

Gil:ander /Sørenga

Gilander startet som et rålokale. Der var de uten ventilasjon, sprinkling og gulv. Vi har derfor gått inn og byggsøkt og fått godkjent. Leveranse og etablering av ny mesanin, komplett Resturant, rømningsveier, sprinkling og alt som skal til for å bygge. Vi har utført en totalentreprise, som betyr at det ikke finnes andre leverandører på dette stedet.

Ebano har derfor levert rør, elektro, ventilasjon, sprinkling, brannalarm, brannmeldere, rømningsveier, ny etasje, to stålbruer, heis og et ølrom som er hengt oppunder taket. Bardisken, stoler, bord og benkene har vi produsert i Drøbak. Vi har til og med hengt opp et helt vikingskip som dekor. Det er komplett storkjøkken med åpen buffe, i marmor og granitt. Frityr, flatgrill, vannbad, stekeplater, ventilasjonshetter, pizzaovn, kombidamper, kjøl og frys, stor isbitmaskin, rustfrie benker og ikke minst vaskelinje, er noe av produktene vi har levert.

Vi har også levert toalett og vasker med fotpedaler og ordnet uteservering. Stedet er utnyttet på en veldig smart måte, med over 300 sitteplasser.

Prosjekt bilde
Prosjekt bilde

Hotellrom /Glomfjord

Dette var en tidligere mannskapsbrakke som var ganske nedslitt. Vi åpnet derfor alle vegger, bygde om rommene, fikset kloakken, bygget ny dusj, toaletter og vask, ettersom dette ikke fantes på rommene. Så ble det installert et minikjøkken av typen Ekea hygienekjøkken på hvert av rommene. Minikjøkkenet har ventilator, ovn, mikroovn, innebygd kjøleskap og alt som skal til for at kjøkken skal bli komplett.

Rommene har blitt veldig intime og koselige. Kunden har tatt ut forskjellig bilder som vi har tapetsert bak sengene. Dette gjør at hvert rom blir helt unikt. Alt av belysning, varmekabler og interiør til rommene, inkludert ombygging er levert av oss. I tillegg har vi levert et komplett Ekeakjøkken til spisesalen; en semiproff løsning.

Prosjekt bilde

Børst Sportsbar /Ski

Røff sportsbar, nattklubb og spisested i hjertet av Ski.

Her har vi blant annet levert og designet alt interiør, to unike barløsninger i rustfritt stål, komplett storkjøkken og stemningsfull leddbelysning.

Ebano har vært ansvarlig søker og prosjektert.

Prosjekt bilde

Food asylum /Kristiansand

En perle i sentrum av Kristiansand som er blitt et av byens mest populære spisesteder.

Her har Ebano bygget om kontorlokale til moderne sushi restaurant med spesialtilpasset storkjøkken.

Vi har levert interiør og spesialinnredning samt prosjektert, vært ansvarlig søker og bygget.

Prosjekt bilde

Stormkjøkkenet /Oslo

Camping i moderne omgivelser. Lokaler på over 300m2 i hjertet av Oslo.

Ebano har vært delaktig i dette prosjektet fra idè til ferdigstillelse. Vi har levert komplett storkjøkken, Spesialinnredning, bord og stoler, installasjoner på toalett, belysning, unikt vinskap, campingvogn montert på vegg og utallige designelementer.

Prosjekt bilde

Byvilla /Drøbak

3 leiligheter i prosjektert byvilla sentralt beliggende i Gamle Drøbak med flott fjordutsikt. Eiendommen ligger innenfor 100-metersbeltet fra sjøen.

Hver leilighet er 197kvm BTA over 2 plan med høy standard. Tomt på 941kvm med parkeringsplasser, trapper, plen og beplanting.

Prosjekt bilde

Pepe Nero /Oslo

Lunt og uformelt sted hvor du kan sitte foran peisen og ta fredagspilsen eller nyte en italiensk matbit.

Vi har levert komplett storkjøkken, bardisk, sittegrupper, bord og stoler, belysning, peis, vinduer med hev/senk funksjon og spesialinnredning.

Prosjekt bilde

Big Horn /Arendal

Vi har levert flere steder til Big Horn, men denne er vi spesielt stolt av! Denne skiller seg ut i mengden med en unik bardisk, spesialinnstalasjon i form av vinskap og legendariske toaletter som alene er verdt et besøk.

Ebano har Prosjektert , vært ansvarlig søker og bygget.

Prosjekt bilde

Borettslag

Fra idè til ferdig bygg. Vi har blant annet etablert desentralisert avløpsløsning, Zapp kloakk med etteroplering og kvikk-leire minipælet til fundamenter.

Byggninger oppført i mur og betong med kledning av tre, utvendig isolasjon og caparol pussystem. Omtalt som spennende arkitektur.